torsdag 25. oktober 2007

I Spania i oktoberFeira siste kveld i Madrid/Spania med å gå på Zara og kjøpe noen meget spisse, svarte sko for deretter å gå på bar og drikke Mojito. Å drikke Mojito er forøvrig helt i tida.
I flg. Wikipedia så består
Mojito av lime, sukker, mynteblader, rom og club soda (mineralvann med kullsyre) og serveres i et glass med knust is. Det er jo dessuten trygt å vite at:
Kjente mennesker som er kjent for å vise sin kjærlighet til drinken er bl.a. Ernest Hemingway og James Bond

Mojito ble kjent i vesten (spesielt USA) fra 80-tallet, og er pr dags dato ansett som en populær, moteriktig drink.

Så jeg valgte helt sikkert rett drink. Vel, så var det å brøyte seg vei hjem til pensjonatet. Det var alltid rikelig med prostituerte både dag og natt der. Samtidig kryr det av politifolk i gatene her, og det er ingenting å si på lengden på køllene. Spania er et merkelig land - det er ikke helt Bryne for å si det slik.
Imorgen - litt mer handling - så til flyplassen - lander på Sola ca ved midnatt. Jeg kommer til å legge ut et par videosnutter - ellers så er nok denne reisebloggen et avsluttet kapittel nå.


3 kommentarer:

Heidi sa...

Eg lurer veldig på kor tid du skal gå i veldig spisse svarte sko?

Leif sa...

Det lurer jeg også på

Anonym sa...

Det som er viktig å vite med mojito er at de ikke bruker vanlig mynte, de bruker en type du ikke så lett finner i norge som heter "hierba buena", den gir en ganske anderledes smak enn vanlig mynte. Lukten kan faktisk minne om brennesle...